Image Alt

Bidra?

Vil du være med å veve, sy, og brodere LAGs solidaritetshistorie?

Det kollektive kunstprosjektet fortsetter å vokse. Alle med tilknytning til Latin-Amerikagruppene, i dag og historisk, inviteres til å være med. Bidragene visualiserer minner og menneskemøter, representerer glimt av hverdag – eller trekker store linjer til grenseløse kamper.

Ditt bidrag, eller din lapp, kan være biter av tøy, stoff eller klær. Broderte ord på stoff fra en solidaritetsaksjon på Stord for å løslate politiske fanger i Chile på 70-tallet. Eller en bit av t-skjorta du hadde på deg da du reiste ut på landsbygda for første gang på uteopphold. Det viktigste er at det er noe materielt som kan bearbeides og fortelle en historie.

Vi kan se på lappene som et slags “offer”, av både noe fysisk som betyr noe for oss, men også et offer av tid. Derfor ber vi alle om å ikke bare donere et stykke materiale, men også bearbeide det og skrive en tekst som knytter seg til lappen.

Teksten kan, i likhet med lappen, være veldig enkel – det kan gjerne si noe om bakgrunnen, hvor materialene kommer fra, det kan være et dikt, noen ord, sitater, et eventyr, et utdrag fra en sang eller en egen tekst du skriver. Teksten kan være kort, fra ett ord, til lang, men gjerne maks to sider.

Vil du bidra?

Når du har laget lapp, kan lappen sendes til:
Ingrid Fadnes
Ullevålsveien 69A, 0454 Oslo

Teksten kan sendes til astridfadnes@gmail.com

Har du spørsmål til prosjektet?

Ta kontakt med Vilde Haugsnes på Vilde@lagnorge.no

lappeteppe