Image Alt

CATY SOC

Fra Guatemala. Deltaker på sør/sør-brigade for CONAVIGUA i 2017Forente krigere!

Avstanden hindrer oss ikke i å skinne som moder jords hage av sjasminer og roser.

I dag, med ull og bomull, med fargene fra moder jord, med broderiramme, med en nål og med hendene til en maya K’iche’-bonde, maler jeg med fargerike tråder til alle som uten å bry seg om monsteret som angriper oss hver dag fortsetter å leve – mer enn noen gang – fordi vi blomstrer som bondelandets hager uten å bry oss om sesongene, det vil alltid være i oss et håp om kamp og lys som beveger oss for å hjelpe og for å beskytte hverandre.

I dag bekrefter vi med fornyet styrke at vi er krigere. Fordi de som reiser seg, med hodet hevet, for å gjennomføre de mål vi har satt oss, vil alltid vinne.

Vi som gir et smil og som har mot til å tro på våre drømmer, vil vinne.

De vil alltid vinne de som strekker ut en hånd til dem som trenger det aller mest, for dette er den virkelige betydningen av livet – å ha tydelig for oss det vakre ordet «Solidaritet».

Måtte livet gi oss mer lys slik som Auroraen for nye soloppganger og slik fortsette å blomstre og å skinne, måtte vi alltid stå sammen uten å la avstanden være et hinder. Vår kamp ser ingen grenser, måtte vi være som tråden som blir vevd med våre egne hender for å gi mening til livets kunst.

Teknikk og materiale:

Broderi

Gruppe: